Behandlinger

Her kan du se hvilke behandlinger jeg tilbyder hos Beautified, hvad de indeholder samt deres priser. Jeg tilbyder behandlinger indenfor følgende områder: Ansigstbehandlinger, vipper & bryn, negle, makeup og voksbehandlinger. Har du fødselsdag på dagen for din behandling, får du desuden en valgfri beautygave mellem nogle udvalgte, lækre produkter.
OBS! Behandlingernes holdbarhed variere fra person til person. Der ydes ingen reklamation uanset hvilken behandling du modtager.

Ansigstbehandlinger

Hudanalyse
Hudanalyse er til dig, der er i tvivl om, hvilken hudtype samt hudtilstand din hud har. Jeg laver en analyse af din hud, og ud fra denne kan jeg fortælle dig, hvilke slags produkter din hud har brug for. Kom gerne uden makeup. Jeg afrenser din hud, og afslutter analysen med fugt og pleje samt en dybdegående vejledning.
Pris for hudanalyse er kr. 400,-

Mini diamantslibingansigstbehandling
Ved denne behandling starter du med at få en dobbeltafrengsning af din hud. Herefter laver jeg en diamanslibning – denne behandling laver jeg med en diamantsliber, der med sit fine diamantstøv både sliber og laver et vakumsug på din hud. Dette medvirker, at din hud bliver mere fast, blodcirkulationen i din underhud bliver styrket og huden bliver bedre til at regenerere. Derudover er den god til at fjerne pigmentpletter og du får en fornyet glød og en blød hud. Jeg afslutter behandlingen med fugt og pleje til din hud, samt en vejledning til, hvad din hud har behov for.
Pris for diamantslibning er kr. 450,-

Signatur ansigstbehandling
Dette er en skøn, basis ansigstbehandling, der starter med en dobbelt afrens af din hud. Herefter laver jeg en hudanalyse for at, hvilken tilstand din hud er i. Herefter peeler jeg din hud og laver en grundig dybderens af periodiske anomalier, en plejende maske efter din huds behov samt fugt, pleje og vejledning til, hvad din hud har gavn af.
Pris for signatur ansigstbehandling er kr.600,-

Velvære ansigtsbehandling
Her starter du med at få en dobbeltafrensning, og jeg laver en hudanalyse, for at se, hvilken tilstand din hud er i. Herefter laver jeg en diamantslibning – denne behandling laver jeg med en diamantsliber, der med sit fine diamantstøv både sliber og laver et vakumsug på din hud. Dette medvirker, at din hud bliver mere fast, blodcirkulationen i din underhud bliver styrket og huden bliver bedre til at regenerere. Derudover er den god til at fjerne pigmentpletter og du får en fornyet glød og en blød hud.  Efterfølgende laver jeg en dybderens i t-zonen samt en skøn og afslappende ansigts- og delcolte massage, en dejlig ansigtsmaske, fugt og pleje samt en afsluttende vejledning til, hvordan du skal behandle din hud og hvad den har brug for.
Pris for velvære ansigtsbehandling er 700,-

Luksus ansigtsbehandling
Ved denne ansigtsbehandling bliver dit ansigt gennemgået . Jeg starter med at lave en dobbeltafrensning, så dit ansigt bliver helt frit for hverdagens skidt og snavs. Herefter laver jeg en hudanalyse for at vide, hvilken type hud du har, og hvad den har brug for. Efterfølgende kan du vælge mellem en diamantslibning eller frugtsyrepeeling – jeg vejleder dig selvfølgelig omkring, hvad din hud har mest gavn af. En diamantslibning laver jeg med en diamantsliber, der med sit fine diamantstøv både sliber og laver et vakumsug på din hud. Dette medvirker, at din hud bliver mere fast, blodcirkulationen i din underhud bliver styrket og huden bliver bedre til at regenerere. Derudover er den god til at fjerne pigmentpletter og du får en fornyet glød og en blød hud. En frugtsyrepeeling behandler ikke kun der yderste hudlag, men stimulerer desuden til en øget produktion af kollagen og hyaluronsyre. Dette medvirker at hudens egen fugtbalance forbedres. Efterfølgende laver jeg en grundig dybderens af periodiske anomalier, så dine porer syner renere. Jeg retter og farver desuden dine bryn, så de passer til din ansigtsform. Behandlingen afsluttes med en afslappende decolte massage, en maske der passer til din hudtype samt fugt og pleje af din hud. Afslutningsvis får du en vejledning i, hvad din hud har gavn af.
Pris for luksus ansigtsbehandling er kr. 900,-

Vipper & bryn

Retning af bryn
Ved denne behandling retter jeg dine bryn, så de bliver velformet og smukke. Jeg går op i, at de bliver tilpasset dit ansigt og efter dine ønsker. Jeg anvender voks til denne behandling, så du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for retning af bryn er kr. 190,-

Farvning af bryn
Pris for farvning af bryn er kr. 190,-

Farv & ret af bryn
Ved denne behandling bliver dine bryn rettet og farvet, så de fremstår smukke og velformede. Smukke og velformede bryn er med til at definere dit ansigt, og det er derfor vigtigt for mig at lytte til dine ønsker omkring dine bryn. Jeg gør en ære i de bryn jeg farver og retter så de passer til den enkelte person. Denne behandling kan kun bookes, hvis du hat fået den lavet inden for 4 uger hos mig.
Pris for farv og retning af bryn er kr. 210,-

Farv & korrektion af bryn
Pris for farv & korrektion af bryn er kr. 240,-

Browstyling
Pris for browstyling er kr. 450,-

Farvning af vipper
Ved at få farvet dine vipper fremhæver du dine øjne uden at skulle bruge mascara. Du slipper for at tage mascara på hver morgen og fjerne det igen om aftenen. Du kan altså stå op om morgenen og have smukke vipper fra morgenstunden. Jeg anbefaler at du får farvet dine hver 3-4 uge. Kom til behandlingen uden mascara.
Pris for farvning af vipper er kr. 190,-

Farvning af vipper og bryn samt retning
Ved denne behandling farver jeg både din vipper og bryn, samt retter dine bryn så de bliver smukke og velformede. Jeg anbefaler at du får lavet denne behandling hver 3-4 uge. Jeg anvender voks til denne behandling, så du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for farvning af vipper og bryn, samt retning er kr. 350,-

Lash lift inkl. farvning af øverste vipper
Ved denne behandling får du smukke, bukkede vipper uden at skulle bruge en vippebukker og derved mindsker du slid på dine vipper.
Pris for lash lift inkl. farvning af øverste vipper er kr. 580,-

Lash lift
Ved denne behandling får du smukke, bukkede vipper uden at skulle bruge en vippebukker og derved mindsker du slid på dine vipper. En behandling der også med fordel kan kombineres med farvning af vipper.
Pris for lash lift er kr. 530,-

Single eyelash extensions
Kunne du tænke dig de smukkeste, fyldige og lange vipper? Så er denne behandling til dig. Jeg bruger kun single eyelash og påsætter derfor enkelte vipper på dine eksisterende vipper. Denne behandling er skånsom for dine naturlige vipper, og efterlader dig med et smukt look. Du får en vippbørste med, som du kan bruge til at holde dine extensions.
Pris for single eyelash exensions er kr. 1000,-

Single eyelash extensions lille opfyldning
Pris for lille opfyldning er kr. 350,-

Single Eyelash extenions mellem opfyldning
Pris for mellem opfyldning er kr. 420,-

Single eyelash extensions stor opfyldning
Pris for stor opfyldning er kr. 490,-

Single eyelash extensions xl opfyldning
Pris for xl opfyldning er kr. 540,-

Aftagning af eyelash extensions
Jeg anbefaler, at du lader mig aftage dine extensions. På den måde er du sikker på, at dine extensions bliver aftaget på bedst mulig og professionel vis og dette efterlader dine naturlige vipper uden skader.
Pris for aftagning er kr. 220,-

Volume eyelash extension
Pris for et nyt sæt er kr. 1200,-

Volume eyelash extensions – lille opfyldning
Pris for en lille opfyldning er kr. 450,-

Volume eyelash extensions – mellem opfyldning
Pris for en mellem opfyldning er kr. 500,-

Volume eyelash extensions – stor opfyldning
Pris for stor opfyldning er kr. 550,-

Volume eyelash extensions – xl opfyldning
Pris for xl opfyldning er kr. 600,-

Hybrid eyelash extension
Pris for et nyt sæt er kr. 1100,-

Hybrid eyelash extensions – lille opfyldning
Pris for en lille opfyldning er kr. 390,-

Hybrid eyelash extensions – mellem opfyldning
Pris for en mellem opfyldning er kr. 460,-

Hybrid eyelash extensions – stor opfyldning
Pris for stor opfyldning er kr. 520,-

Hybrid eyelash extensions – xl opfyldning
Pris for xl opfyldning er kr. 590,-

Negle

Mini manicure
Dine hænder er dit goddag og farvel, og velplejede negle giver dine hænder et gennemført og smukt look. Derfor er en mini manicure altid det rette valg. Jeg filer dine negle i en korrekt form efter dit ønske, jeg skubber neglebånd og fjerner overskydende neglebånd, polerer dine negle og fugter og plejer slutteligt med en solar oil. Dette efterlader dine hænder med et smukt og naturligt udseende. Jeg anbefaler denne behandling hver 3-4 uge. Du skal komme uden neglelak på til denne behandling.
Pris for mini manicure er kr. 350,-

Shellac – hænder
Shellac er en hybrid mellem gele og almindelig lak, og du får en smuk glans og en holdbarhed i ca. 14 dage. Det er desuden uden formaldehyd, og skader ikke dine egne negle. Til denne behandling får du desuden en mini manicure, hvor jeg skubber dine neglebånd op og fjerner overskydende neglebånd. Derudover filer jeg dine negle i den korrekte form efter dit ønske, jeg lægger en basecoat, 2 lag farve, en topcoat og afslutter med en plejende solar oil. Denne oil anbefaler jeg at du bruger derhjemme til dine negle, da det ikke kun  plejer dine negle og fingre, men også forlænger holdbarheden på din shellac. Du skal komme uden neglelak på til denne behandling.
Pris for shellac ensfarvet er kr. 390,-
Pris for shellac creative er kr. 440,-

Gel polish
Pris for gel polish er kr. 460,-

Shellac – fødder ensfarvet
Pris for shellac ensfarvet på fødder er kr. 440,-

Let pedicure – fødder
Pris for let pedicure af fødderne er kr. 350,-

Pedicure – fødder
Pris for pedicure af fødderne er kr. 500,-

Pedicure inkl. shellac – fødder
Pris for pedicure af fødderne inkl. shellac er kr. 750,-

Aftagning af shellac
Jeg anbefaler, at du får aftaget din shellac af en professionel. Din shellac kan derved aftages så dine negle efterlades sunde.
Pris for aftagning af shellac er kr. 200,-

Makeup

Personlig makeup
Dette er et minikursus, hvor jeg viser dig, hvordan du bedst muligt bruger det makeup du har og bruger til daglig. Du skal tage alt din makeup og pensler med, så guider jeg dig i, hvordan du kan lægge din makeup med det bedste resultat og giver dig desuden nogle fif og smarte tricks til makeup.
Pris for personlig makeup er kr. 600,-

Aften- eller gallamakeup
Her lægger jeg en makeup på dig, hvis du skal i byen eller til et særlig arrangement. Skriv gerne på forhånd, hvis du har nogle særlige ønsker til læber eller øjne.
Pris for aften- eller gallamakeup er kr. 600,-

Dagsmakeup
Pris for dagsmakeup er kr. 500,-

Brudemakeup
Dette er til dig, der skal giftes og gerne vil forkæles med en lagt makeup på din bryllupsdag. Du behøver ikke selv at skulle lægge din makeup og stresse over dette – du kan lade mig gøre det, og nyde at blive forkælet. Husk at booke en tid til prøvemakeup inden selve dagen samt en retning af bryn.
Pris for brudemakeup er kr. 1300,-

Voksbehandlinger

Voks – overlæbe
Har du dun på overlæben kan du nemt slippe af med dem ved en voksbehandling. Din makeup kommer til at lægge meget pænere og din hud bliver pænere. Alle kan få vokset overlæben. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks af overlæbe er kr. 140,-

Voks – underansigt
Her vokser jeg alle dun på dit underansigt. Hvis du er generet af dun, når du lægger makeup kan du nemt med denne voksbehandling får en makeup, der ligger flottere og er mere ensartet. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks af underansigt er kr. 240,-

Voks – overlæbe og underansigt
Denne behandling fjerner dun både på din overlæbe og underansigt. Jeg renser din hud og påfører en beskyttende olie inden jeg vokser med en risvoks. Jeg bruger derefter en pincet og fjerner selv de mindste resterende hår. Jeg afslutter med en beroligende lotion. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen. 
Pris for voks af overlæbe og underansigt er kr. 320,-

Voks – overlæbe, underansigt og kinder
Pris for voks af overlæbe, underansigt og kinder er kr. 360,-

Voks – axil (armhule)
Er du træt af at barbere dig under armene så er denne behandling for dig. Jeg fjerner dine hår i armhulen, og ved gentagende behandlinger vil du opleve, at din hårvækst bliver minimeret. Du skal have 0,5-1cm langt hår for at behandlingen vil være tilfredsstillende. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks af axil er kr. 180,-

Voks – underben
Du kan slippe for at barbere dine underben ved at få dem vokset. Dette vil efterlade dine ben glatte og bløde i længere tid. Ved gentagende behandlinger vil du opleve, at din hårvækst bliver minimeret. Du skal have ca. 1 cm langt hår, for at jeg kan fjerne dem grundigt. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks af underben er kr. 330,-

Voks – hele ben
Slip for at barbere dine ben med denne voksbehandling, hvor jeg vokser hele benet. Du slipper for stikkende hår to dage efter du har barberet dine ben med denne behandling, og ved gentagende behandlinger vil du opleve, at dine hår bliver blødere og færre.
Pris for voks af hele ben er kr. 430,-

Voks – mave og bryst
Har du uønsket hårvækst på din mave og bryst kan jeg nemt fjerne dem ved en voksbehandling. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks på mave og bryst er kr. 340,-

Voks – ryg
Har du uønsket hår på din ryg og lænd så book denne behandling. Jeg vokser din ryg og lænd, så du slipper for trælse hår. Efter behandlingen får du en beroligende lotion på. Hav gerne en løstsiddende trøje på til efter behandlingen. Du skal undgå svømmehal, sauna og solarie de første 24 timer efter behandlingen.
Pris for voks af ryg er kr. 330,-